Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J76o55s59e57f 38P19o16t75r

24. 7. 2013 16:19

Diana byla normální k...a, a pokud ji tajná služba nezabila, tak si to zasloužila.

0 0
možnosti
SB

Prázdné sentimentální fráze, vážená paní autorko. Dianu nikdo neuštval. Jela v autě s opilým řidičem rychlostí 160 km/h tam, kde je povolená pouze šedesátka. Naprostá  bezohlednost k ostatním účastníkům silničního provozu. Janouška za to oprávněně kritizujeme a oprávněně žádáme jeho potrestání, z Diany si děláme modlu.  

A jestli tam byli paparazzi? Za prvé před nimi nijak utíkat nemuseli. Mohli v autě sedět kultivovaným způsobem a co by ti paparazzi měli? Fotku dvou lidí, kteří sedí na zadním sedadle vozu. A za druhé a především: Jestliže někoho obtěžují paparazzi, tak to ještě nikomu nedává právo ohrožovat jiné účastníky silničního provozu. Představte si, že by takoví lidé při útěku před paparazzi zabili Vaše dítě a potom řekli: "Sorry, ale nás obtěžovali paparazzi."

Kult princezny Diany je vymývání mozků plytce uvažující části lidstva.

1 2
možnosti
SB

Dámo, která jste mi dala záporný bod: Ne že bych Vám to přál, ale může se nedej Bože stát, že někoho z Vašich blízkých zabije někdo, kdo bude tvrdit, že musel utíkat před paparazzi.

Co je osobě číslo jedna, tedy řadovému účastníku silničného provozu, do toho, že osoba číslo dvě chce vyfotografovat osobu číslo tři? To ať si ta dvojka s tou trojkou vyřeší mezi sebou. Ten řadový účastník silničního provozu má právo na to, aby jeho osobně nikdo neobtěžoval a především neohrožoval.

Při vší té smůle to tehdy bylo ještě štěstí, že narazili do sloupu a nikoli do jiného auta. Zabili jenom sebe.

Ze stránek novin to může vypadat dojímavě, ale realita je strohá a neúprosná: Zabili se proto, že si sedli k opilému řidiči a že jeli nepřiměřenou rychlostí. Jejich bezohlednost měla dvě vyústění, a sice jedno špatné a jedno dobré. To špatné, že se bohužel zabili, což jim čestné slovo nepřeji. To dobré, že zabili naštěstí jenom sebe a už nikoho dalšího.

0 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 13,33
  • Průměrná čtenost 2888x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!