Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A když takové klíště náhodou napadne sud, tak je potřeba ho ihned vytočit.

1 0
možnosti

Já nevím, zda je třeba klíšťata podceňovat nebo přeceňovat. Fakt je ten, že osobně neznám nikoho, kdo by byl klíštětem postižen, mazlíček má obojek a i tak se do něj čas od času zakousne. Taky už jsem ho měl několikrát zakouslé a to jsem ho chytil v těch "nejnebezpečnějších místech, tedy na Praze-východ a na Slapech. A že nemají rádi pijáky piva je také pravda. Nic méně lidi je opravdu třeba řádně střašit, protože farmaceutický průmysl je sakra byznys. Doporučuji přčíst knihu Zkorumpovaná farmacie. Tam se třeba dočtete, že ona v minulých letech nabízená vakcína proti ptačí chřipce je prostě vakcína proti obyčejné chřipce, jen řádně zdražená. A lepší byznys než prodej vlastní vakcíny, je zabukování farmaceutické výrobní kapacity státními institucemi. To si objednáte kapacitu, zaplatíte jako mourovatí, no a když chřipka nedorazí, můžete tuhle loterii zkusit příští rok. Prostě poplatník to rád zaplatí. Dělejte každý, jak uznáte za vhodné. Já osobně do sebe nechám cpát sajrajty jen minimálně a raději dám na babské recepty. Ty jsou léty ověřené a opravdu fungují.

1 0
možnosti
Foto

Klíšťat jsou hospody už dávno plné a sají ... pivo ;)

2 0
možnosti

K95a73r75e33l 78V17a62l12i57š

25. 4. 2014 10:18

S tím pivem je to asi pravda. Piju pivo a chodím v kraťasoch do lesa a nic.

Nejlepší je Černá hora, R^

1 0
možnosti

Je to sice veselé čtení, ale já ze svého okruhu znám nejméně tři lidi, z toho je jeden na vozíku, kteří prodělali "klíšťovku" a nedopadli moc dobře. Takže už se léta nechám proti ní pravidelně očkovat. Pochopitelně taky i proto, že se nevyskytuji jen v hospodách, ale i v lesích a luzích kolem našeho malebného města na úpatí Jeseníků. :-)

2 1
možnosti

Klíšťovka neznamená jen encefalitidu, proti které se očkuje, ale i boreliozu, kterou má zřejmě ten váš známý na vozíku, proti které se NEočkuje.

3 1
možnosti

Pěkné!

Lidi je ale potřeba strašit, strašit, strašit, aby nezvlčili...  :-)

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS