Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Třeba já víkendy pracovala ráda. A do přírody raději přes týden, kdy je v lesích klid a nehulákají tam výletníci a na pěšince vás nepřejedou cyklisti.

Šla jsem tady do lesa včera a hrůza, horší v lese jak na Václaváku. Už mi tam chyběl jenom stánek s buřtama...

1 0
možnosti
Foto

hlavně že politici mají pořád co vymýšlet aby ospravedlnili svoji existenci a nehorázné vysoké platy

3 0
možnosti

No upřímně si myslím, že když už někomu nařizujeme volno, aby byl s rodinou, měli by přijít kontroloři a zkontrolovat, zda je skutečně s rodinou. Aby se nedejbože třeba někde neopíjel.

6 0
možnosti

A když někdo rodinu nemá, bude mu úředním nařízením přidělena. A bude to!

3 0
možnosti

Jistě že vztahoval. Socanům vůbec nejde o prodavačky, ale o organizování našeho života. Však on se ten zákon dřív nebo později nějak ošulí.

10 0
možnosti

V Maďarsku po 1 roce "vyšuměl".

0 0
možnosti

Já si myslím že toto by si měl majitel obchodu probrat se svými zaměstnanci. A nikdo by mu do toho neměl kecat. Ale ono je to jednodušší než třeba zakázat kouření v restauracích že? Pokrytci.

5 0
možnosti

Slyšela jsem názor prodavačky, která je samoživitelkou dítěte a je ráda, když může pracovat o svátcích, kdy její dítě hlídá babička a kdy si vydělá více peněz než ve všední den.

Zdroj: http://klokocnikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=563422

neni to trochu zvraceny? tohle si rika vyspela zeme? me to spis prijde jak rozvojova zeme na urovni nekterych asijskych a africkych statu. Jestli za normalni pracovni dobu je pracujici clovek ocenen tak malo ze mu to nestaci na normalni zivot a musi obetovat cas na sve deti tim aby meli co do huby tak je neco spatne.

2 5
možnosti

Kdo říká, že nestačí? Prostě někomu jde o peníze víc než o volno. Jeho věc. Já taky pracuji o víkendech, i když bych bez těch peněz taky snadno přežil.

3 0
možnosti

Teď ještě nařídit o svátcích povinnou návštěvu kostela nebo spíš mešity.

5 0
možnosti

H17o69n60z92a 78V31r43á43n23a

29. 10. 2016 11:05

To ještě příjde... Nejprve přikážou zavřít supermarkety, pak přikážou zavřít všechny obchody, pak zakážou chodit o svátcích na trhy a nakonec přikážou ty výše jmenované kostely...

0 0
možnosti

Tak s obchody bez "operativního" personálu se experimentuje ve Skandinávii, tam spíš jde o řešení pro oblasti s malým osídlením. Kde se držet personál při pár kupujících nevyplatí, pracovní síla je na Západě drahá. Ale asi se tam méně krade, resp. kradlo než se tam po r.89 vrhli východoevropané, zejména Poláci a Pobaltí.

1 0
možnosti

Zato s muslimečky se tam nezačalo krást ani trochu, co. Díky těmto zákonům mohou být podobné "experimenty" brzy realitou.

0 0
možnosti

A pracovníci ČOI, kteří tu zavírací dobu budou kontrolovat, o svátcích pracovat mohou?

7 0
možnosti
Foto

Včera ve svém projevu mluvil o Baťovi náš pan prezident. Svoje zaměstnance Baťa nazýval spolupracovníky.

Málo se mluví o tom, že velké obchodní firmy ve svých zemích neděle a svátky respektují, proč by se tedy měly hojit na našich lidech s mnohanásobně nižšími mzdami než platí ve svých domovských zemích? Tam by se lidé bouřili, naši si pro korunu nechají vrtat koleno. Volný čas je vysokou hodnotou, ne pár stovek navíc. Lidé si na zavřeno o svátcích rychle zvyknou, vždyť v jiné dny mají možnost nakupovat minimálně až do dvaceti hodin, včetně nedělí, to je přece ažaž.

2 7
možnosti

A proč by si měli zvykat ? Majitelům obchodů vyhovovalo mít otevřeno ve svátek, zákazníkům také a prodavačky se hádaly o to, která půjde makat za dvojnásobek. Takže opravdu nevím, v zájmu koho ten zákon je. Možná někdo chce páchat "dobro" i proti vůli toho, koho zastupuje ? ;-) A pokud by obchodním firmám vyhovovalo mít zavřeno, mají možnost, ne ?

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS