Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem presvedcen,

ze Marta Kubisova by teto zemi opravdu jen prokazovala cest, ne jako jti dva posledni panove co dokazi udelat jen ostudu.

1 1
možnosti

I když mám Martu Kubišovou rád a vážím si jí pro její postoje v dobách normalizace jako snad nikoho jiného, nemyslím si, že je to dobrý nápad. Přiznejme si, že vysoký morální kredit ještě není zárukou, že by člověk zvládl takovou funkci. A je zde i otázka dosti vysokého věku. Ostřílení političtí matadoři by ji roznesli na kopytech. Jen ať si užívá zaslouženého klidu.

4 1
možnosti
Foto

Trochu váhám ....ale té Vaší euforii a náladění docela rozumím. Pro mne žena zjevem hlasem tenkrát osudová...pak pevná nádherná...a ve vykvetle nekompetentnosti uznat kvalitu protože lepší je nalakovana estradovitost s poklonkou..ženská odsunutá. Zlomená nezlomená..chápu ty hromadný slzy a je mi tu teď líto. ..že jsem tam nebyla. Karma pro Vás. ..ale nechala bych ji v jejích letech at si svobodne zpívá pro radost.uz tak ji politika ukradla roky nejhezčí. A nejak si neumim predstavit ze by ji roky neukradlo smiřovat zemi...kde se nám hodnoty po volbach jeví tak...jak jeví. Nicméně rozumim jakož jsem rozumela těm, co narozdil od starých ostrilenych psů kdysi chtěli možná naivní , ale čistou pani Táňu Fišerovou:)

2 0
možnosti
Foto

Ale i čistá Táňa Fišerová se nechala vmanipulovat do pokusů o vyvolání "Týdne neklidu" tzv. "Pražskou kavárnou" v záležitosti Daniela Hermana s jeho "stýčkem" Bradym.

1 2
možnosti

Osoba, který se vyjádřila, že je smutné, že ani téměř třicet let po pádu bývalého režimu nepominuly zloba, závist, zášť, strach a svár, je pro mne nevolitelná z důvodu buď nesmírné naivity, pokud si vážně myslela, že tyhle vlastnosti mohu někdy pominout, nebo z důvodu teatrálnosti, pokud to říká jen pro získání nějakého potlesku.

Zpívat o tom, že mají pominout zloba, závist, zášť, strach a svár, lze pouze v umělecké nadsázce. Nikdo soudný to vážně mínit nemůže, protože tyhle vlastnosti tady jsou zcela nezávisle na společenském zřízení. Nenávist, závist a nesváry byly už mezi lidmi doby kamenné v jeskyních, byly ve všech režimech, ve všech klimatických pásmech, ve všech kulturách, ve všech skupinách podle sociálního postavení, vzdělanosti, stupni inteligence apod.

Na tom nemůže nic změnit ani únor 1948, ani jeho pravý opak, tedy listopad 1989.

V umělecké nadsázce to zpíval lze, ale s vážnou tváří si naříkat, že ani třicet let po pádu režimu to nepominulo, to je buď ta výše zmíněná naivita, nebo ta rovněž výše zmíněná teatrálnost.

Proto je pro mne nevolitelná.

Nepochybuji, že skutečné volby by drtivě vyhrála, ale ode mne by hlas nedostala.

1 9
možnosti
Foto

Nejsem přesvědčený, že by Marta Kubišová volby drtivě vyhrála. Názorově je totiž s TOP09 a Karel Schwarzenberg neuspěl již minule. A po letošním propadu TOP09 by samotná Praha na zvolení Marty Kubišové nestačila.

1 1
možnosti

Navrhnout má smysl jen toho, kdo má zájem. A silně pochybuji, že by se paní Kubišová do toho cirkusu nechala uvrtat.

1 0
možnosti

No je fakt, že by to ženě na hradě slušelo:-)

0 0
možnosti

Tak jistě jste to myslela jen jako, protože paní Kubišová sama přiznala, že zpívat přestává hlavně kvůli tomu, že už jí zdraví přece jen tolik neslouží:-)

0 0
možnosti

\No to nemyslíte vážně .

Když zemřel Karel Kryl, a měl rozloučení , tak si Martička jela do Českých Budějovice na svou akci s kočkama !

TENTO ZPĚVÁK JÍ ANI NESTÁL ZA TO, ABY SE S NÍM PŘIŠLA ROZLOUČIT ....

Takového kandidáta ? NIKDY !

0 3
možnosti

Sorry, ale kdyby na Krylův pohřeb přijela, tak už Vás zase slyším jak si stěžujete, že se tam přišla jen zviditelnit.

5 0
možnosti
Foto

Ona by asi nebyla poslušnou loutkou v zákulisních hrách partajních sekretariátů, tak jí nenavrhují.

U hodně lidí by měla úspěch zaručený. Pokud by jí ovšem nějakým způsobem neshazoval Babiš - pak by jeho věrný elektorát nepochybně i proti svým nedávným názorům volil Miloše.

0 0
možnosti
Foto

Babiš bude uznávat Zemana do svého instalování předsedou vlády, poté se bude snažit svého spojence velmi rychle zbavit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 13,33
  • Průměrná čtenost 2888x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!