Děkujeme za pochopení.
Josef Kobylka
Výborně paní Evo, vědci když dostanou pořádný grant, tak
objeví ledajakou hloupost. Hlavně, že mají snadný zdroj obživy. Zajímalo by mě co na to "vědci", lteří tvrdí, že nejvíce zamořuje skot, a ten se přece masem vůbec neživí. Karma je Vaše.
habit-.!..
... to prdové přiznání je tak zrůdný nápad...
... že bych radši článek zakázal, aby se tím neinspiroval některý z politiků - aby pak za pár let náš premiér nebyl kritizován, že odmítl podepsat evropský pakt prdové zodpovědnosti, a stařičký kníže nás nestrašil, že se proprdíme na periferii evropy...
iluminat
Re: ... to prdové přiznání je tak zrůdný nápad...
pozde, mam dojem ze uz o tom uvazuji, jen najimaji experty jak to libezne naservirovat
Podivný Atraktor
řekl bych,
že studie se týkala toho, kolik skleníkových plynů se vypustí při produkci masa, nikoliv při jeho konzumaci
hafusak2
Soudruzi z NDR asi mají někde chybu:
Protože vlastní zkušenost řadí maso a masné výrobky na poslední místa. Suveréně vede měkký chleba, hrách, fazole, čočka, cibule, česnek, kyselé zelí. Kvalitu zvyšují vejce a kvasnice.
Jan9002
Nejvíc skleníkových plynů mám po
fazolích a po zelí. Taky cibule je fajn. Po salámu a bifteku těch plynů zas tak moc není. Tak nevím...
Mychal.B.
soudruhům vědcům z NDR
bych dopřál analyzovat čichem to, co ze mě vycházelo po snězení většího množství syrové mrkve
Milanius
Ženy
Ty zase mají šminky, co se vyrábějí z ropy. To ohrožuje životní prostředí !
- Počet článků 338
- Celková karma 13,33
- Průměrná čtenost 2888x
Get Your Own Real Time Visitor Map!