Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bondy_

1. 3. 2008 17:25
Asi ziju v jinem svete, pani.

Nejenze jsem dite chtene, a tudiz zvedam ruku, ale navic si myslim, ze je trochu blabol, ze drive nebyla k mani  antikoncepci - spis snadna dostupnost potratu udelala pro mene zodpovedne z  potratu jen dalsi moznost bezne "antikoncepce po" - a navic rozhodne neznam ani jedineho cloveka, komu by doma rikali "Bud rad, ze jsme si te nechali."

0 0
možnosti

1. 3. 2008 20:22
Re: Asi ziju v jinem svete, pani.

tak to seš asi hodně mladý. Já jsem narozena 1973 a tehdy opravdu z antikoncepce fungoval kondom a přerušovaná soulož. Takže se děti rodily jak na běžícím páse. Tabletky už byly, ale kdo je bral, byl tak možná plešatej. Obsah hormonů v jedné tabletě byl jako je teď obsah na celý měsíc. Takže to byl docela mord na tělo. Takže tady nedělej z někoho nezodpovědné lidi. A seš si tak jistej, že jsi chtěný

;-D;-D

0 0
možnosti

Bergfeld

1. 3. 2008 17:24
Asi

značko EVA--- trvám, že je to do nebe volající blbost--- platit komukoli peníze za zdravé dítě, to není auto, cihla, vysavač, to je vlastní potomek, měla by být ráda, třeba za 20 let se bude o matku starat právě ona - ta nechtěná. Já bych tu tzv. "matku" akorát nakopl

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

1. 3. 2008 18:31
Re: Asi

Já vám rozumím pane. Vy jste se narodil v jiné době, dnes nás obklopuje tržní prostředí a tak se na věc musíte dívat jinak. Ta žena si prostě zaplatila "službu", potrat. To, že zákrok lékaři provedli špatně v tomto případě sice nebyla taková tragedie jako kdyby vám vyoperovali zdravou ledvinu a tu nefungující vám nechali, ale následky jsou také dlouhodobé. Prostě, za chybu se platí a penězi v nejlepším případě.

0 0
možnosti

nerozumějící

1. 3. 2008 17:18
Tak tomu nerozumím.....

Tak tomu nerozumím, za co nemocmice musí platit matce,která byla na interubci, za to, že bylo jedno dítě zavražděné, nebo za to, že druhé dítě nebylo zavražděné, no já se obavám, že nemocnice musí plati za tu druhou skutečnost, no a tady se dostavame do situace hodnocení soudu, soud odsoudil někoho, za to, že zabil jen jedno dítě a měl zabít dvě dětí, to je hrůza, takovi soudci u nás dnes soudi, trestají lékaře, který nezabil ač měl zabít danového poplatníka v embrionálním stavu. Stydím se za české soudce. Jak se cití člověk, který měl být zavražděn ale omylem se tak nestalo, pak společnost trestá, toho, který spachal trestný čin z nedbalosti nezabil člověka.?                                                           

0 0
možnosti

berta

1. 3. 2008 17:22
Re: Tak tomu nerozumím.....

evidentně nerozumíte vůbec ničemu. Ještě že jste si toho vědom.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

1. 3. 2008 16:58
Hrozí nebezpečí

A to reálné, že nebohé děvče výměnou za 80,000Kč bude ve škole terčem šikany a posměšků typu "ty vejškrabku". To si měla matka uvědomit především. Lidi jsou zlí a zcela určitě se nějaký dobrák najde, co to rozšíří ... fakt chudák dítě. Ale o to šlo matce asi až v poslední řadě.Rv

0 0
možnosti

eva

1. 3. 2008 16:54
taky

je rozdíl mezi plánovaných a neplánovanýcm, leč chtěným dítětem...

0 0
možnosti

Bergfeld

1. 3. 2008 16:40
Asi

jsme po více stránkách zajímavou zemí. Nejenže jsme na 1.místě v Evropě v počtu vězňů na 1000 obyvatel, ale i rozdáváme peníze za to, že někdo porodí nechtěné zdravé dítě a to za 8 let po porodu-- tedy až tzv. matce někdo mazaný nakukal, nebuď blbá, vysoudíš z blbečků možná i milion.

0 0
možnosti

eva

1. 3. 2008 16:52
Re: Asi

to se pozná, když někdo neumí číst nebo počítat... soud se vlekl od roku 2001...

0 0
možnosti

Leopold Ruber K.

1. 3. 2008 16:32
Zrejme Vas nechteli

Nevim z jake rodiny Vy Jste,ale v moji nase deti nejsou vysledek omylu nebo nahody.Prave naopak.A nase 3 dcery uz vdane,maji stejny nazor.Mam 8 vnuku.Snad je to tim,ze ziji v USA a   v Jizni Americe.

0 0
možnosti

NaďaD

1. 3. 2008 16:15
Jen trochu

s Vámi nesouhlasím, s Vaším závěrem. Domnívám se, že jsem chtěné dítě byla, ale v mém dětství, ani v dospívání to nebylo tak úplně poznat. Myslím si, že ze mě necitlivá máma nevyrostla. Mohu to říci, protože jsem již babka. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!