Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tomas.janovsky

22. 5. 2009 8:10
poenta

Byl by to dobry clanek, kdyby koncil uvedenim jmena lekarky. Takto je to jen levna ukazka Vasi malosti a neochoty veci zlepsit coz jste korunovala tou posledni vetou.....jmeno lekarky mohu poslat soukrome:-©

0 0
možnosti
P

Priestman

22. 5. 2009 8:25
Re: poenta

Vy se vyznáte v náhubkovém zákonu? Proč by měla autorka riskovat, že ji někdo bude prudit, když jméno zveřejní? Jestli po něm tak toužíte, ráda Vám ho přece soukromě sdělí ;-)

0 0
možnosti
ML

m. l.

22. 5. 2009 8:09
Kdepak poplatek,

stačilo by, aby byl u zdravotní pojišťovny pojištěn pacient a ne defacto lékař... Všechny ty hnusné nefunkční bolševické firmy jako zázrakem během pouhých 10 - 15 let změnily svůj přístup k práci, jakmile se z prosebníků (třeba o zavedení telefonu) stali platící zákazníci... Jsem si jistý, že 10 - 15 let by stačilo i na přeměnu většiny takovýchto lékařských ordinací.

0 0
možnosti
T

tomas.janovsky

22. 5. 2009 8:13
Re: Kdepak poplatek,

Dobrej napad, akorat by mozna nefungoval protoze jsou specificke obory- lekarstvi, prostituce- kde bude vzdy poptavka drtit nabidku.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

22. 5. 2009 8:03
Musíte to chápat,

jako příležitost zocelit si nervy, prostě jako kurz zvládání  a potlačování negativních emocí a uvědomit si, jak moc Vám toho paní doktorka za nějakých směšných třicet korun v té dnešní lekci dala. Každopádně se ovšem připravte na to, že bude i hůř(nebudete přeci pořád navštěvovat začátečnické lekce).;-)Jako náplast posílám velkou karmu. Jitka Gotterová

0 0
možnosti
P

petruska77

22. 5. 2009 7:52
Poplatky jsou správné

A vy jste to svym clankem potvrdila. Jdete k doktorovi a po 2 minutách se necháte odbýt volně prodejným lékem.  Protože jste vůbec neprotestovala a následně ani nezveřejnila jméno doktorky(že by článek nebyl až tak pravdivý, když se bojíte jméno zveřejnit?), tak Vám pravděpodobně vůbec nic nebylo a vaše návštěva lékáře byla naprosto zbytečná. A právě na takové jako jste vy je ušit poplatkový bič.

0 0
možnosti
P

pepan53

22. 5. 2009 18:38
Re: Poplatky jsou správné

Jste na velkém omylu, že na tyto je ušit poplatkový bič, na hodně velkém omylu, tento poplatkový bič se využívá i ve specializovaných ordinacích, kam se nedostanete jinak než na doporučení, tedy proč?

0 0
možnosti
ZK

SID09

22. 5. 2009 7:49
Jsou i mnohem horší případy

Toto byla v podstatě ještě príma příhoda. Teď si představte diabetika, který je objednán na 8 ( a čeká pro jistotu už od 7 ). Paní doktorka nikde a nikdo o ní nic neví. V 11 hod. příjde dá si kafe po tom 4 obchďáky a pak oznámí, že musí odejít, protože má nutný případ ( jako omluva pacientům ). Ve 12 hodin se plná čekárna přeobjednává na nejbližší termín za 14 dní. V tomto termínu se pacienti už čekárny ani nevejdou. v 10 hod. oznámí sestra silně nasupeným pacientům, že paní doktorka dnes nepříjde, protože je nemocná. a nový termín za 3 týdny. Inzulínáři už hledají pomoc kde se dá ( půjčují si ampule od těch, kteří ještě mají...... ), protože bez inzulínu být nemůžou. Za další 3 týdny se pacienti dozvědí, že paní doktorka čerpá dovolenou ........

Že je to výmysl ? Není !!! Myslím, že řada krajských nemocnic má podobná pracoviště. Pacient má zpravidla volbu mezi 2 specialisty - a ti jsou svým postavením ( a monopolem na celý kraj ) příliš jisti.

 

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

22. 5. 2009 22:56
Re: Jsou i mnohem horší případy

verim, ze se to muze stat a bohuzel je to porad o tom samem, pro lekare nejste klient, pro nej jste otrava, co ho chodi obtezovat. pro nektere takove. A dokud nebude snaha lekare sledovat, vyhodnocovat a hlavne aby byli vsichni krajsti a zadni soukromnici, nebude to lepsi.

Osobne chodim komplet do soukrome lekarske firmy, objednam se na cas, prijdu na cas a uz mne cekaji. Kdyz jedu o 10 minut pozde, tak tam zavolam ze se zdrzim a oni se zeptaji, jestli mohou tedy prehodit pacianta, co je za mnou, protoze tam sedi driv. Jednoduche, funkcni, ale samozrejme to neco stoji. Kvalita je proste drazsi, tak to je a clovek si musi rozmyslet, jestli usetri v tomto pripade treba 500 a bude sedet nekde 3 hodiny v hnusne cekarne u obvodniho zubare, nebo tech 500 navic zaplati, doktor je mily, vse je ciste a moderni a venuji se vam s plnou peci. Vzdy kdyz prijdu i odchazim tak me doktor pozdravi, poda mi ruku, popreje hezky den.

0 0
možnosti
JB

OrpheusF1

22. 5. 2009 7:44
proč soukromě?

Upřímně pokud je to pravdivé, nevidím důvod proč to nesdělit. Chápu, že může přijít pozdě, nevěřím sice, že by parkovala 3/4 hodiny, pokud to není na Václaváku a ona Parkovala  v Nuslích a šla pěšky, ale budiž. Všechno se může stát. Ale prostě je slušné se omlouvit, stejně jako by bylo slušné zavolat sestře na mobil, ať to lidem řekne, že se omlouvá, že dorazí později protože xxxx.

Nikdo samozřejmě neposoudíme, proč se tak stalo, ale bohužel takovíhle lidé pak slušným doktorům kazí pověst a vždycky se najdou závistiví idioti, kteří to berou, že jsou takoví všichni a svádějí to třeba na reformu apod.

0 0
možnosti
E

editi

22. 5. 2009 7:41
Julínkova reforma

se projevuje na každém kroku. Dneska si soukromníci zvyšují 30,- kč svou životní úroveň a ne, že investují do zvelebení ordinací. Proto jsem zásadně proti poplatku, protože není využíván pro to, k čemu byl zaveden.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

22. 5. 2009 7:36
Jako lékař řeknu jedno

Kolegyně je kráva.A´T si veme pláš´t pod paží  a může jít prodávat do zeleniny.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

22. 5. 2009 7:31
Nechodíme náhodou ke stejné doktorce?:-)

0 0
možnosti
P

petr-kratky

22. 5. 2009 7:22
nechapu

Absolutne nechapu smysl vaseho clanku. Jen jste si  chtela postezovat? Dale nechapu proc jste pokud je to pravda nezverejnila jmeno a adresu doktorky. Tim, ze si jen budete stezovat takle pro sebe nic nezmenite a proto si nic jineho nez jednani doktorky ani nezaslouzite

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!