Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BALL_LIGHTING_ALFA_1

11. 5. 2010 11:36
riešením by mohlo byť

znížením obejmu otrub pre tie prasce!!! To znamená minimalizovať prostriedky , ktoré čuňíci prežerú - minimalizovať finančné prostriedky  ktoré  štát prerozdeluje!!!!:-)

0 0
možnosti
DS

DanSed

11. 5. 2010 11:29
Kroužkování ano

Kdo si nevybere z nových/neparlamentních stran, ať kroužkuje. Jediná doba, kdy ČR hospodařila s přebytkem, byla doba, kdy ještě mocní neuměli tolik krást, počátkem 90.let. Takže tady spíše platí, že ti hubení se obtížněji dostanou k lizu. A navíc se budou snažit ze žárlivosti utnout přísun žrádla těm, co žrali dosud. Až pozdě přijdou na to, že vlastně omezili své příjmy. Aspoň doufám, že to bude mít tento průběh. Každopádně jsem přesvědčen o tom, že celý deficit jde na vrub rozkrádání. Tj. kdyby se nerozkrádalo, žádný deficit by nebyl.

0 0
možnosti
A

Alergik71

11. 5. 2010 11:23
:))))))

1) Jste moc pesimistická. Kdy jindy než ve volbách je možné něco změnit. Jak jinak než tím, že něco udělám (zapojím se do politiky nebo volím)? Sezením na gauči a nadáváním????

2) Plete si jídlo s pěnezi a peněz není nikdy dost. Vždy se dá koupit dražší auto, dům, chata, letadlo.... Takže nevěřme tomu, že ten kdo kradl (nebo přesouval dotace..) s tím přestane (proč je tolik recidivistů???)

Takže kroužkujme kroužkujme kroužkujme. To je totiž jediné čeho se totiž skutečně bojí. Oni už totiž u koryt nemusí být ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JM

Jana11

11. 5. 2010 11:18
Alternativa

Já nekroužkuji, protože volím ty, kteří se na to už nemohli koukat a usoudili, že než se dívat, co se děje, a po večerech nadávat na politiku, pokusí se s tím něco dělat.

Volím Českou pirátskou stranu - za likvidaci přebujelých monopolů. Transparentní státní správu jim už z programu ledaskdo okopíroval, tak třeba i pochopí, co to znamená "zveřejnit veřejné zakázky na internetu, bez tajných dodatků". A třeba se tu konečně budeme mít dobře, protože když se v rozpočtu objeví pár set miliard navíc (podle Transparency International), nažerou se nejenom prasátka, ale i občané.

0 0
možnosti
PJ

MaverikOne

11. 5. 2010 11:16
prasata

Vážená paní a vy si myslíte, že ta prasata jsou již alespoň minimálně nažraná... tady platí, že s jídlem roste chuť...

0 0
možnosti
A

Alergik71

11. 5. 2010 11:16
:)))

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

11. 5. 2010 11:15
nechte krást ty, co už kradli....

....oni přibrzdí......no fakt.....slíbili to. ;-D Výměna nic zásadního neřeší, pokud není dána charakterem a ten většinou ve volbách neznáte. Výhodou nových je jen menší síť kontaktů.....ale spása to rozhodně není. Takže závěr? Žádný není, je to totiž celkem jedno.

0 0
možnosti
JS

qwe111

11. 5. 2010 11:15
rozhodne krouzkovat

ti "zkuseni", kteri uz v tom "umi chodit" a maji vsude konexe totiz dovedou rozkrast RADOVE vic, nez ti novi, kteri se to vse budou teprve ucit. Navic existuje urcita sance, i kdyz mala, ze se mezi temi novymi najde nekdo sikovny, schopny a neuplatny a ruku na srdce, tohle u tech "zkusenych" (proflaknutych), kteri tam sedi ted opravdu nehrozi...

0 0
možnosti
PK

pavel kula

11. 5. 2010 11:12
Velmi hezky napsané,

máte pravdu a karmu. Také nebudu kroužkovat, protože knížete kroužkovat nemusím :-) Pavel Kula

0 0
možnosti
RR

RumBum

11. 5. 2010 11:11
ono je to v podstate jedno

...korupce patri k politice od nepameti. Muzeme proti tomu protestovat, nesouhlasit s tim ,ale to je tak asi vsechno. Jen se muzeme snazit, aby se rozkradlo co nejmene.

A to se da dosahnout jedine tim, ze politikum dame co nejmene penez a co nejmene moci. Proto nechtejme zadne dotace, prispevky,13. duchody, regulace, danove vyjimky.

Bohuzel, soucasna zapadni kultura jde presne opacnym smerem....

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!