Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

jorbl

11. 5. 2010 10:48
A co "S jidlem roste chut?"

0 0
možnosti
S-O

SRPŠ - OPZHN

11. 5. 2010 9:37
Kroužkovat! - kroužkovat! - kroužkovat!

Významu slova politik je správné rozumět ve smyslu - správce věcí veřejných.

Z toho mi plyne, že když správce pečuje třeba o prasata, je sám dobrý když vykazují přírůstky. Odshora dolů můžeme každého považovat za politika a všechny jeho ošetřovance obrazně i za prasata. Když přírůstky-výsledky chybí je možné že správce zalehává s prasaty do koryt a doslova žere s nimi, anebo dokonce vše vyžral za ně a zbývající finance dává za to aby zase zhubnul. Tahle pitomost mi ukazuje, že takoví správci jistě měli nárok být už dávno také kroužkováni a někteří přímo policií.

Parlament není výkrmna a i kdyby, není možné aby produkoval jen fekálie-dluhy a nic víc.

Volby by měly být hlavně o kroužkování. Každý kdo máme osobní zkušenost s konkrétními kandidáty ať dobrou či špatnou, jistě budeme vědět komu kroužek dát a věřit, že on ty ostatní v případně získané funkční odpovědnosti a z morální povinnosti k voličům, nechá sám i "okroužkovat".

Volby už nejsou o stranách, ale o zcela konkrétních lidech

0 0
možnosti
PH

petrph

11. 5. 2010 9:09
ale to se nebojte

jejich volební lídři jim rychle ukážou kde mají ve sněmovně co mačkat aby volili přesně pokynů své rodné strany. Víc se od nich ani nebude chtít...

Nakonec obyčejnej poslanec je pořád jen obyčejnej poslanec co ve sněmovně hlasuje a jinak nic..,  "správná" i "nesprávná" rozhodnutí se dohadují na stranických sekretariátech, a tam se volí jindy a jinak.

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

11. 5. 2010 8:48
Volte menší svině!

Ano, taky mám ten pocit, že ti přežraní a vyučení jsou Menší svině. Už jenom proto, že s těmi "opozičními" kolegy si sice tykají (že, Myrku a Vojto?), ale na všem se domluvit nemohou a tak si dávají přece jenom trochu bacha.

(To volební heslo by mělo spíše znít    Hladový prase žere třikrát víc než sytý aneb Neměňte politiky!)

0 0
možnosti
Č

ČeKo

11. 5. 2010 8:43
Karma

Konečně někdo, kdo má realistický pohled na věc. Souhlasím, že syté prase žere méně i když není prase jako prase a nevím jak by žrali prasata co u koryta chvilku chyběla :). Také nebudu kroužkovat a ty více vyhladovělá prasata volit nebudu :)

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

11. 5. 2010 8:44
Re: Karma

No, jen jestli s jídlem neroste taky větší chut.;-)

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

11. 5. 2010 8:22
Změnu určitě ano

Přesto bych volil změnu, moc s tímto vaším názorem nesouhlasím, i když bude možná pravdivej, nevím. Ale člověk přesto doufá co kdyby náhodou.:-)

0 0
možnosti
MB

buxus

11. 5. 2010 8:11
Nacházíme se v situaci, kdy dobré řešení není

- máme jen špatná řešení a ty ještě horší. Autorka sice dobře vysvětluje proč tomu tak je - jenže s jejími závěry souhlasit nelze. Nekroužkování a odevzdávání hlasů politickým stranám prostým vhozením lístků voliči praktikují už dost dlouho - nefunguje to a situace se nezlepšuje, nýbrž zhoršuje. Na svých místech zůstávají stále ti samí, kteří mají pocit, že ať provedou cokoliv, "volitelné" místo na kandidátce jim při správných konexích nemůže uniknout - obvykle mají bohužel pravdu. Proto - proč nezkusit kroužkování a nové strany? Když nic jiného zpřetrhají se tradiční vazby "podnikatelské sféry" na "tradičně" volené politické figury. A možná, že se v tomhle procesu najde - tu a tam (jistěže ne masově) - někdo lepší než jsou stávající matadoři. Že je to málo? Ano je - jenže žádné lepší řešení není.

0 0
možnosti

debater

11. 5. 2010 8:23
Re: Nacházíme se v situaci, kdy dobré řešení není

přesně, zavedení poslanci se v politice nechovají jako sytá prasata ale jako rakovina, která bují každým dnem, a požírá násobky toho co včera. Proto nebudu kroužkovat ale volit novou stranu, když pro nic jiného, tak proto, aby ti zavedení neměli pocit, že to "tam" mají na "věčné časy".

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

11. 5. 2010 8:08
rozdíl je v tom, paní Klokočníková, od

pohledu milá, že v případě politiků nejde jako u prasat o žrádlo, ale o prašulky. A těch se nepřejíte. Naopak, jak se také říká, s jídlem roste chuť. A politici propadlí do mafiánských praktik, ani nic jiného dělat nemohou, než přihrávat zakázky těm, co na ně tolik vědí. Ovšem nedělám si iluze, že by ti z posledních 4 míst kandidátek odolali tlakům z mafie. Protože ti budou mít jen1 možnost, buď potáhnou nebo potáhnou.

0 0
možnosti
JN

Já král 1

11. 5. 2010 8:07
Ti, co jsou

v poslanecké sněmovně, už dávno ztratili důvěru. Proto kroužkovat. Jen tak se těch vyžírků zbavíme.

0 0
možnosti
O

oslik

11. 5. 2010 8:06
Znáte přísloví

s jídlem roste chuť? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!