Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

polibek

3. 9. 2010 10:03
Evi, nemáte náhodou někde klona?

Brala bych vás všemi deseti, jde vidět, že jste pohodářka a uvažujete racionálně. :-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

3. 9. 2010 9:43
ach jo......taky chci být hodná tchýně :-)))))))))

jo, pěkný:-) karma

0 0
možnosti
P

polibek

3. 9. 2010 10:02
Re: ach jo......taky chci být hodná tchýně :-)))))))))

Kocoure, hochu, ty bude jednou dobrej tchán, safra vždyť už teď jsi dobrý táta;-)

0 0
možnosti
P

polibek

3. 9. 2010 9:26
děkuji, dám přečíst mamince mého chotě...

přepošlu jí všechny body. Má tchýně kecá i do výchovy a vzdělání našich dětí, dle ní by se měly nejlépe na internátní škole a to od cca 9 let věku, vyžaduje cizí, nebo VIP školy v cizím jazyce, neb je emigrantka a češi jim vše vzali, jinak prý z dědictví vnoučatům do čech nepřijde ani koruna(není výhrůžka- myšleno vážně, předala nám písemně s advokátním razítkem), syna vydědila, neb se o ni nestará, i když žije už 16 let 750 km od nich, nepochopila, že je to jaksi věc nemožná a , že syn se rozhodl jen a pouze z vlastní vůle a ne, že jsem si ho dle jejích slov přetáhla do čech. O vnoučata se prý přetahují s druhou babičkou a dědou, i když to není pravda- vidí a mají je k dispozici 10 dní v kuse, kdy jsou u nás ubytovaní cca každý druhý měsíc a prázdniny jsou vždy jejich , letní dokonce dítka a to i to 2,5 leté bylo nyní celých 31 dní u nich, přesto děti nepůjčujeme ó ta drzost.ruhá babička vzdálená 300 km je vidí 3x do roka a to jen sobotu a neděli, přesto to bere s humorem.

0 0
možnosti
P

polibek

3. 9. 2010 9:34
Re: děkuji, dám přečíst mamince mého chotě...

děti prý všichni navádíme aby k nim nejzdily i když opak je pravdou, starší dcera už nesnáší její řeči typu, její matka je špindíra, jednoduchá apod. Binec prý máme permanentně(měřeno při vstupu tchýně přejetím rukou po nábytku, nahlédnutím pod linku a otevřením a zkouknutím veškerých šuplíků a skříní, včetně vyžehlených koši)l. Denní výčitky, že jsme postavili část domu za jejich peníze slyšíme den co den po telefonu, přitom existuje smlouva, že jejich peníze na stavbu budou zhodnoceny pro bydlení vnoučatům. Nyní chtějí do dvou let vrátit veškerý obnos, neb jsme děti dali na českou školu se zaměřením na jazyky v čechách a nehodláme se vzdát naší práce a vybudovaného zázemí. Co s takovou tchýní na to je každá rada drahá, manželovi z ní tečou nervy a nám všem taky. nyní nám sdělila, že k nám už jezdit nebude, protože se k ní nechováme dostatečně s úctou, při tom za celých 16 let jsem jí neřekla křivého slova. Takže jsem předevčírem zabouchla za jejími zády dveře, kdy mi už vše bylo moc

0 0
možnosti
K

kráva.nebeská

3. 9. 2010 8:27
Skvělý :-)

zejména zásada č. 10 a tu bych rozšířila o dovětek:

"z destinace v jižním Pacifiku"

0 0
možnosti
DS

blackskull

3. 9. 2010 8:15
.

Já radši než tchýně, říkám paňmáma :D a je fakt zlatá. Musí se nechat, že s manželkou jsem získal i báječný nevlastní rodiče. Jen si nejsem jistej, že by to řekla moje manželka o mých. Někdy ty svoje musím razantně usměrnit.

0 0
možnosti

jarinka

3. 9. 2010 9:05
Re: .

Říkejte lidem, co chtějí slyšet, a snesou vám modré z nebe. To platí i o vaší paňmámě. Říkejte jí, jak dobře svou dceru vychovala, a buchty s povidly máte zaručeny každou neděli. ;-)

0 0
možnosti
KT

Ježikača

3. 9. 2010 8:12
bezva,

já se obávám, že přes jakékoli ambice budu strašná chýně, ale chystám se být dokonalou babičkou. jednou. zatím tetičkuji, jako příprava dobré. starší sestry sjou takové skorotchýně. ;-)

0 0
možnosti

jarinka

3. 9. 2010 8:57
Re: bezva,

Žena moc pečlivě vykonává roli matky, tchyně, manželky, sestry atakdále, aby jí pak bylo sděleno, že je úplně nemožná matka, tchyně...  Od té doby to neberu tak vážně a všechny role flinkám, kromě role paničky (psovi), v té si libuji. ;-D Pes nekritizuje.

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

3. 9. 2010 8:10
Hodně štěstí

Přeju vám hodně štěstí - budete ho potřebovat. Vždyť jenom díky tomu, že má dcera je takzvané nedělňátko a štěstí se na ni lepí, získala jsem skvělého, výtečného a milého zetě, praktického, s originálním smyslem pro humor; kterého obdivuji a respektuji; a o kterém vím naprosto jistě, že svou ženu a děti nikdy neopustí.

Když známé a kamarádky prohlížely jejich svatební fotografie, všechny říkaly: -Nejvíc se tam směješ ty- a já odpovídala: -Proč bych se nesmála? Vím, že o mou dceru je dosmrti postaráno!- A z toho neslevím.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

3. 9. 2010 8:13
Re: Hodně štěstí

jak ráda bych jednou řekla to, co vy.

0 0
možnosti
N

nejedlo

3. 9. 2010 8:07
Sen o hodné tchýni...

Až Vám zeť řekne, maminko usmívejte se, budeme se fotografovat, pečlivě se podívejte co má v ruce. Aby to nebyla místo fotoaparátu kulovnice. Přeji hezký den!

0 0
možnosti

jarinka

3. 9. 2010 8:49
Re: Sen o hodné tchýni...

;-D Zeť by si mohl vzít k srdci známé pořekadlo "pivo, tchyně, uzený - nejlepší je stud..." - bacha na to!

0 0
možnosti

jarinka

3. 9. 2010 7:22
Můžete se snažit sebevíce,

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 14,01
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!