Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P10a16v21e43l 74B24a72c93í84k

28. 1. 2013 20:39

Stejně by se naše nestranná média měla ptát, kde v tu dobu byla pani Theresya nemyslíte;-)?

11 9
možnosti
PB

Ano, ale nestrannost se asinenosí :-)  Jinak Theresse Schw. v té době byla lékařkou, studia na Vídeňské univerzitě dokončíla roku 1966, a pak pracovala jako praktická lékařka. Po rozvodu roku 1988 odjela do Keni, zakládala tam z rodinných financí nemocnice, naučila se běhm roku svahilsky a až do svého úrazu tam působila v pravidelných intervalech jako lékařka. Poté, co byla po úrazu upoutána na vozík, zůstává pod lékařským dozorem ve Vídni. 2008 si opět Karla vzala a dál to známe. Vyléčila se z celkového ochrnutí a píše knihy (Cesta zpátky do života vyšla česky).

25 7
možnosti
Foto

Dobrý den, omlouvám se, ale mně to přijde jako dost nestandardní chování od jeho ženy a nedovolil bych si spekulovat, co za ním je, protože to ani jednoduše nevím a věřím, že Vy to také nevíte, protože neuvádíte podložená fakta, ale pouze své domněnky a hovoříte tak za paní Zemanovou a bez jejího vědomí a souhlasu předjímáte, co si myslí a jak dění prožívala, aniž to víte. Vy tedy nerespektujete její názor a aniž byste si ho zjistila, stavíte ji rovnou do nějaké role, která se Vám zřejmě hodí. Vždyť Vy se tím paradoxně chováte jako ta některá nenáviděná bulvární média, která za osobnosti říkají, co si myslí, aniž by to věděli a mystifikují tak veřejnost a často osobnosti přivádí do role, ve které si nepřejí být, protože mají zcela jiný názor. Jak můžete vědět, co si myslí a jaký byl její pravý důvod se nezúčastnit? Co když s Vámi nesouhlasí. Proč mají neustále někteří lidé a bulvární média tendence mluvit za druhé bez jejich vědomí, aby podpořili svůj názor? Říká se tomu logický klam a  a nic na tom nezmění ani to, když svůj článek napíšete sebevíc láskyplněji, protože vždy se bude jednat o účelovou manipulaci k podpoře vnímání své pravdy a zneužití její osoby. Já bych raději znal skutečnou pravdu a tedy, co si skutečně paní Zemanová myslí.

Závěrem budoucí první dámě přeji hodně štěstí a úspěchů ve své budoucí roli

32 7
možnosti
DM

a ježiš.... Marně hledám v textu náznak nadsázky nebo ironie...

31 4
možnosti
PB

Dano, nehledejte :-)  Autorka to myslí zcela vážně. Rozmázla ji tady černou na bílém, i když tvrdí, že s ní sympatizuje. Ale že by respektovala její přání, že nestojí o publicitu, to ne !

9 5
možnosti
JH

J75a67n 25H82l98e87d91í72k

28. 1. 2013 15:17

absenci ještě vlastní ženy na oslavě budoucího presidenta nemůže vůbec nic omluvit, nevyrábějte si po domácku sesmolené omluvy, i Gottwalda políbila Marta, Zápotockého Marie před kamerami, přece nejvyšší post a neomluvená nepřítomnost je společenské faux pas, který si zatím nikde nikdo slušně vychovaný nedovolil !!!

27 11
možnosti
RK

A Zemana zas políbil Rákosníček:-P

30 1
možnosti
HM

bylo vidět  v debatách  ,že Zeman moc hezký vztah k ženám nemá..proto já říkám.."chudák Ivanka,,"

21 10
možnosti
PB

Konečně někdo, kdo se na to dívá také z její strany a ne ze strany Miloše Zemana...

10 7
možnosti
JK

podle čeho soudíte, že ji dobře vychovali? :-)

9 6
možnosti
RK

Nevraždí, prý ani nekrade.... Takže jo. Dobře jí vychovali:-P

14 4
možnosti
RK

No a neměla byste také článek věnovaný Livijce Klausové? :-)

16 7
možnosti
Foto

R^ Vyjímečně optimistický a pozitivní článek vztahující se k politikům či jejich blízkým.

Pokud M. Zeman a jeho paní nějakou chybu udělají, a ty se asi vyskytnou, pak je mohou média, blogeři a celá společnost kritizovat. Začít by se však mělo pozitivně s (opatrnou) důvěrou v ně.

12 7
možnosti
PB

Paní Zemanová je mi velice sympatická a vážím si jí za její postoj ke kampani. To je fakt.

12 12
možnosti
  • Počet článků 338
  • Celková karma 13,33
  • Průměrná čtenost 2888x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!