Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Plně s Vámi souhlasím. Potřebujeme více alergických dětí, které vyrůstali v antiseptickém prostředí.

14 0
možnosti
Foto

Ja uz myslel ze pani chce propagovat reformu EU, a ono jde o WC.

2 0
možnosti
Foto

No, co je v krizi důležité, se ukázalo. Toaletní papír zmizel z obchodů v Evropě i Americe. :-P

0 0
možnosti
JZ

J75a47n 11Z95í14d40e24k

7. 4. 2020 16:57

ad3) Problem je, ze ten kontajner by okamzite zacali vyuzivat vsichni, co neco potrebuji vyhodit a nechce se jim s tim do sberneho dvora. Zkuste si takhle na sidlisti postavit velky kontajner, ze tam nahazite veci, ktere nechali najemnici ve sklepech...a druhy den rano je vrchovaty a jeste lezi veci okolo.

A kdyz se vam tam podari rychle vyhazet veci, tak ubehne pul roku a ve sklepe je zas lednicka, sporak, stare dvere, skrine...

3 0
možnosti
Foto

No - on každý nemá před barákem auto, aby mohl nepotřebné věci odvážet do sběrného dvora. Takový pojízdný sběrný dvůr, který by přijel až k lidem. To by byl možná lepší nápad. ;-)

0 0
možnosti
EH

Myslím, že jsme teď všichni vystresovaní z bacilů a tak dramatické to zase není. Tělo se s většinou vypořádá a pokud je někdo víc choulostivý, může si nosit dezinfekci s sebou. Spíš mě teď děsí spotřeba igelitových pytlíků a rukavic, které skončí zase v moři.

Ale co nechápu, je neschopnost lidí si odnést vlastní odpadky. Že nemám do dvou metrů od sebe koš, přece neznamená, že to hodím na zem. Pohodlí nade vše. Hlavně kuřáci to vždycky hodí na zem, i když u toho koše stojí.

11 1
možnosti
JH

J12a65n 49H96u38t94a15ř

7. 4. 2020 19:35

Jo ten jednorázovej bordel při každým nákupu mě taky děsí, stejně tak souhlasím v tom, že to tak dramatické není ani nebylo před COVID.

0 0
možnosti
VF

Pan Prymula nás chce "promořit" a Vy mu to chcete překazit ?8-o

0 0
možnosti

Máte sice pravdu, ale žádný ze zmiňovaných prohřešků u nás za dlouhá léta žádnou pandemii nezpůsobil. Takže závěr - ať si udělá pořádek doma hlavně Čína a přestane svět oblažovat otravnými koronaviry, které mají svůj prapůvod v zanedbané hygieně a nekulturním zpracováním masa na tržnicích jejich měst. Asi tak.:-)

9 1
možnosti
PS

P13e72t19r 36S14k11á38l24a

7. 4. 2020 11:18

Toalety jsou často problém i u našich benzínových pump. Jak kapacitou (pro dámy), tak i čistotou. Není špatný systém v Německu nebo v Rakousku, kde sice za použití platíte, je tam ale čisto.

3 0
možnosti
LW

Je pravda, že mně se daří už pár let veřejným záchodům všeho druhu u nás vyhýbat, ale co si pamatuju tak u nás se za použití veřejných WC platí (a myslím si, že ne málo) a čistota nikde. Naopak jsem byl před pár lety v Norsku, kde měli každých pár kilometrů u silnice záchody, které byly zcela zdarma a byly nádherně čisté.

2 1
možnosti
Foto

A nemocní lidé by měli nosit roušky i po skončení krize.

3 0
možnosti
AL

Když u nás byli na návštěvě Italové, tak se doslova zhrozili nad špínou v obchodních domech, regály, podlahy atd. a nevěřili, že někdo bere ovoce nebo zeleninu holou rukou. Raději jsem je navedl mimo čerstvé pečivo.

Máte naprostou pravdu - Návrat k normálu? Doufám, že už nikdy!

Obávám se, jak to vidím kolem sebe, že bude rychle opět vše při starém.

Pěkný den a karmu k tomu.

0 8
možnosti
ML

Italové? To asi žijí v nějaké bublině, protože čistěji než v Itálii je i v Rumunsku.

18 0
možnosti
PD

myslím, že to moc hrotíte, třeba s tou dezinfekcí bankomatů. ale naopak jedno přídám, a to jsou WC ve veřejných budovách obecně...úřady (/tam to ještě jde), pošta, banky. mě jednou při jednání v bance zachránila kavárna přes ulici, ale bylo to o prsa jarmily kratochvílové. přitom wc musí mít provozovna se dvěma stolky a 8 židlemi, ale banka nebo pošta ne.

12 0
možnosti
Foto

No, kavárny jsou již skoro 4 týdny zavřené, takže dnes byste neměl kam utíkat.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 339
  • Celková karma 16,46
  • Průměrná čtenost 2880x
Mám ráda kulturu,(ne)zajímá mne politika, fascinuje mne jóga. Mé životní krédo: "Když nejde o život, jde o ho..." Oblíbený citát:" Být trpělivý neznamená dělat někomu vola."


Get Your Own Real Time Visitor Map!